Maak een afspraak

Quooker FLEX

Naast de vertrouwde welbekende Quooker, is er nu de Quooker FLEX, deze kraan heeft buiten dezelfde voordelen een handige uittrekslang! Een soepele uittrekslang geschikt voor warm en koud water. Het...

Lees verder

Deel dit bericht

Quooker FLEX

Naast de vertrouwde welbekende Quooker, is er nu de Quooker FLEX, deze kraan heeft buiten dezelfde voordelen een handige uittrekslang! Een soepele uittrekslang geschikt voor warm en koud water. Het wassen van bijvoorbeeld slabladeren word hiermee bijzonder makkelijk. Of wat denk je van het schoonspoelen van borden of die té grote snijplank? Dankzij de Quooker FLEX is dat geen probleem meer!

Hij bespaart tijd, energie, water, ruimte op het werkblad én is ook nog eens bijzonder veilig. Dankzij de kokendwater-stop kan je geen kokend water tappen als de uittrekslang uitgetrokken is. Bovendien moet je eerst de dubbel-druk-draai bedieningsknop gebruiken voordat je kokend water kunt tappen. Door de dubbelwandige uitloop wordt de kraan aan de buitenkant niet heet. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbanding minimaal is.

De Quooker FLEX is een Nederlands ontwerp en wordt in ons eigen Nederland gemaakt. Iedere dag wordt er gewerkt om de producten nog zuiniger, makkelijker in gebruik en nog mooier te maken. De FLEX is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het model met ronde uitloop, in chroom en RVS.

Interesse in deze nieuwste ontwikkeling? Ook bij ons is de Quooker FLEX verkrijgbaar!

Bekijk alle blogs