Maak een afspraak

Siemens HomeConnect

Je huishoudelijke apparaten bedienen met Siemens Home Connect waar je ook bent! Apparaten worden steeds slimmer en vaker digitaal verbonden. De apparaten van Siemens worden op de WIFI aangesloten en...

Lees verder

Deel dit bericht

Siemens HomeConnect

Je huishoudelijke apparaten bedienen met Siemens Home Connect waar je ook bent! Apparaten worden steeds slimmer en vaker digitaal verbonden. De apparaten van Siemens worden op de WIFI aangesloten en met de app kun je op je tablet of telefoon het apparaat eenvoudig bedienen. Siemens Home Connect maakt je leven een stuk eenvoudiger en efficiënter. Zo houd je tijd over voor de dingen die je echt leuk vindt!

Het Siemens Home Connect assortiment is groot, je vind in deze lijn onder andere vaarwasser, koffiemachines of wasmachines. Maar er zijn ook ovens die over deze intelligente functie beschikken. Stel je voor; de oven voorverwarmen terwijl je boodschappen doet. Ideaal! Op de app staan ook verschillende heerlijke recepten compleet met een gratis te downloaden ingrediëntenlijst, zo kun je in de supermarkt nog even bekijken welke producten ook alweer nodig waren voor een bepaald gerecht. Nog een groot pluspunt: Eventuele storingen kunnen direct uitgelezen worden bij Siemens. Alleen maar voordelen dus met de Siemens Home Connect!

Hoe werkt het? Zorg dat je apparatuur aangemeld is bij Siemens en aangesloten op WIFI. Download de gratis app in de appstore. En klaar!

Bekijk alle blogs