Maak een afspraak

Over ons

Wij komen bij u thuis om uw wensen op te nemen.

Wie komt er langs

Het team achter Velthuizen Keukens aan Huis

Wij Bert en Johan van Velthuizen staan samen met ons team achter het vernieuwde concept; Velthuizen Keukens aan Huis. Dit is een onderdeel van het al bestaande Velthuizen Keukens. Met deze extra toevoeging aan ons bedrijf kunnen wij onze klanten volledig bedienen. De keuze is aan u, komt u langs in onze showroom voor een vrijblijvend en eerlijk advies, of heeft u liever keuken advies aan huis? Het kan allemaal!

Wij staan voor eerlijk en persoonlijk advies en klantgerichtheid. Mede door onze ervaring zijn wij in staat om snel te schakelen en hebben wij goede contacten met keukenfabrikanten. Wilbrand zal binnen het team van Velthuizen Keukens aan Huis de leidende man zijn. Hij is wat betreft keukenadvies aan huis uw eerste aanspreekpunt en degene die u aan de keukentafel kunt verwachten.

Net als Velthuizen Keukens heeft ook Velthuizen Keukens aan Huis alles in eigen beheer. Van het inmeten, bestellen en de montage van uw keuken. Zo blijven de lijntjes kort en kunnen we onze kwaliteit handhaven.

Wilbrand;

‘Ik heb inmiddels jarenlange ervaring op keukengebied, veel geleerd en productkennis opgedaan. Graag kom ik bij u langs om uw droomkeuken samen te stellen. Product en materiaal zijn belangrijk, maar met het ontwerp valt en staat de keuken. Bij u thuis zijn alle ingrediënten aanwezig om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Zo wordt het ontwerp echt persoonlijk en helemaal in stijl. Eerlijk advies, daar sta ik voor!’

 

 

Maak een afspraak