Maak een afspraak

Familie Menkveld uit Houten

Wat een prachtplaatje is de keuken van de familie Menkveld geworden! De kastenwand met apparatuur is deels in de wand gebouwd. Zo ontstond er voldoende ruimte voor een royaal kook- en spoeleiland,...

Lees verder

Deel deze referentie

Familie Menkveld uit Houten

Wat een prachtplaatje is de keuken van de familie Menkveld geworden! De kastenwand met apparatuur is deels in de wand gebouwd. Zo ontstond er voldoende ruimte voor een royaal kook- en spoeleiland, met ook nog eens een eetgedeelte. Het plafondgedeelte wat iets verlaagd is voor de plafondafzuiging is bijzonder mooi omdat er met indirect licht is gewerkt. Op deze manier is het een perfect onderdeel van de keuken.

Een mooie Quooker en een ruime inductiekookplaat op het eiland. De apparatuur is van Bosch. In de kastenwand is de vaatwasser op hoogte ingebouwd, dit werkt natuurlijk ontzettend fijn. Ook is er nog een vrijstaande kast gerealiseerd, met name om een koof weg te werken, maar het zorgt ook nog eens voor extra veel opbergruimte.

De familie Menkveld heeft de keuken persoonlijk gemaakt door een groene accentkleur toe te voegen. Een heerlijke ‘leefkeuken’!

Terug naar overzicht