Maak een afspraak

Werkwijze

Wij komen bij u thuis om uw wensen op te nemen.

Wie komt er langs

U komt langs in onze showroom voor de presentatie en keuzes.

Bekijk onze showroom van binnen

Meer weten? Bekijk volledige werkwijze.

Bekijk onze werkwijze

Na overeenkomst zal de keuken worden geplaatst.

Wie plaatst mijn keuken

Stap 01 | Bij u op locatie

Wij komen graag bij u aan huis om samen de perfecte keuken samen te stellen. Op locatie hebben wij alle ingrediënten om een prachtig ontwerp te maken. Tijdens het eerste gesprek meten wij grofweg de keukenruimte en maken daar direct een mooi plan voor. Alle wensen worden besproken en vertalen wij direct in een duidelijke schets tekening. Dankzij onze ‘rijdende showroom’ is er de mogelijkheid om naar kleuren en materialen te kijken bij u thuis. Op deze manier staat er al een mooi basisplan wat we uitgebreid uitwerken in 3D tekening en offerte.

Stap 02 | Vervolgafspraak bij u thuis of bij ons

Naar aanleiding van onze afspraak bij u thuis gaan wij het plan uitwerken in een uitgebreide 3D tekening met een daarbij behorende offerte. In deze offerte berekenen wij eerlijk wat uw nieuwe keuken gaat kosten. In het tweede gesprek bespreken wij deze tekeningen en de offerte. Dit gesprek kan plaatsvinden in onze uitgebreide showroom in Woudenberg of bij u thuis.

Stap 03 | Presentatie van het keukenontwerp

Onze showroom is een mooie aanvulling naast onze ‘rijdende showroom’ op het gebied van inspiratie en compleetheid aan monsterdeuren en werkbladen. Ook hebben wij uiteraard verschillende apparatuur en accessoires om het geheel compleet te maken. In onze showroom presenteren wij uw keuken in onze beamerruimte. U krijgt op deze manier een rondleiding door uw nieuwe keuken.

Stap 04 | Inmeten en bestellen

Zodra de keuken helemaal klopt en tot in detail is besproken maken wij na akkoord een overzichtelijke verkoopbevestiging van uw nieuwe keuken. De keuken wordt overgedragen aan onze AfterSales afdeling. Zij zorgen er onder andere voor dat uw keuken exact ingemeten wordt. Velthuizen Keukens helpt u ook graag met het voorbereidende werk. Dit zogenoemde meerwerk kunt u tijdens het inmeten van de keuken bespreken. Hier wordt dan een aparte offerte voor gemaakt. Aan de hand van het inmeetrapport wordt de keuken technisch uitgewerkt en besteld. De gemiddelde levertijd op de keuken is 10 weken.

Stap 05 | Uw keuken wordt vakkundig geplaatst

Eén dag voor de montage wordt de keuken bij u thuis afgeleverd. De volgende dag begint onze monteur met het monteren en installeren van de keuken. Over het algemeen is uw keuken in 2 tot 3 dagen volledig afgemonteerd. Wij beschikken over een eigen montageteam. Stuk voor stuk ervaren vakmensen, zij gaan pas wanneer u tevreden bent. Mochten we tijdens montage een uitdaging tegenkomen kunt u er op rekenen dat wij dit snel en vakkundig oplossen.

 

Maak een afspraak